Mimaki producten

Pals Print & Screen is 3 producten van Mimaki rijk in het assortiment. Deze producten hebben een verschillend printoppervlakte waardoor printen mogelijk is op kleine tot middelgrote objecten. Hieronder kunt u de productspecificaties per product lezen.

Mimaki UJF-3042 MKII Series

Te beginnen met de kleinste objectprinter. Met deze UV Ledprinter is het mogelijk om te printen op objecten van maximaal 30 x 42 cm. Kenmerkend voor deze printer is de verhoogde productiviteit, hierdoor wordt een optimaal gebruiksgemak ervaren. Met zijn extra printkop zijn meerdere kleurconfiguraties mogelijk. Lees hier meer over de Mimaki UJF-3042 MKII Series.

Lees meer over de Mimaki UJF-3042 MKII Series
Mimaki producten

Mimaki UJF-6042 MKII

Deze high performance, ultramoderne, middelgrote UV Led objectprinter biedt u de mogelijkheid om te printen op middelgrote objecten. Het maximale printformaat van deze printer is 60 x 42 cm. Hierdoor print u eenvoudig een logo, tekst of afbeelding op bijvoorbeeld telefoonhoesjes, wijnkistjes of andere objecten. De printer heeft onbeperkte mogelijkheden waardoor printen mogelijk is op vrijwel ieder materiaal. Lees hier meer over de Mimaki UJF-6042 MKII.

Lees meer over de Mimaki UJF-6042 MKII
Mimaki producten

Mimaki UJF-7151 Plus

Dit is de grootste objectprinter van de drie. Het maximale printoppervlakte is 71 x 51 cm. Deze professionele objectprinter heeft 6 printkoppen in verspringende posities, hierdoor gaat het printen dubbel zo snel. Daarnaast maakt deze printer gebruik van de nieuwste technologie, hiermee kan hij een alternatief bieden voor traditionele zeefdruk- en tampondrukbewerkingen. Lees hier meer over de Mimaki UJF-7151 Plus.

Lees meer over de Mimaki UJF-7151 Plus