Mimaki dealer

Pals Print & Screen, uw Mimaki Authorised Partner van de Benelux. Pals Print & Screen staat direct in contact met Mimaki Europe. Hierdoor kunnen wij u gespecialiseerd helpen met de zoektocht naar een geschikt Mimaki product. Wij verzorgen de sales en aftersales van diverse printers en plotters van Mimaki.

Over Mimaki

Sinds 1983 is Mimaki actief in de wereld van printers en plotters. Mimaki is opgericht in Japan en is inmiddels uitgegroeid tot een wereldspeler in de printersector. Kenmerkend voor het Japanse merk is de diversiteit, gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid.

Het assortiment

Pals Print & Screen is drie verschillende Mimaki objectprinters rijk in het assortiment. Deze printers zijn allemaal voorzien van de nieuwe UV Led technologie. Door een UV Ledlamp is de inkt op de printers direct droog. Hierdoor kunt u sneller en makkelijker te werk gaan. De drie verschillende Mimaki printers hebben een verschillend printoppervlakte, hiermee kunt u printen op kleine tot middelgrote objecten. Graag gaan we samen met u op zoek naar de geschikte Mimaki printer voor in uw productie.

Neem vrijblijvend contact op met Pals Print & Screen

Heeft u vragen over ons assortiment? Neem vrijblijvend contact op met Pals Print & Screen.

palsprint.com
T +31 (0)13 577 37 67
info@palsprint.com

VOLG ONS OOK OP:

OFFERTE AANVRAGEN?

Geef via het slimme offerteformulier uw wensen aan ons door en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vraag een offerte aan

BEL MIJ TERUG

Vul uw gegevens in en druk op de knop.